Allround Marketeer

Ben jij de creatieve Allround Marketeer die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Allround Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle creatieve marketinguitingen van Knowify. Denk hierbij aan content, social media en website beheer en advertenties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een marketingstrategie in samenwerking met een ervaren marketingbureau waar we mee samenwerken (en dat onderdeel is van ons eigen gecreëerde startup-hub in Rotterdam!), waardoor je zowel hands-on aan het werk kan als ontzettend veel kan leren. Daarnaast werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Wie ben jij?

– Je hebt tenminste 1 jaar (werk)ervaring als Marketeer
– Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een pré!
– Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je hebt ambitie en de drive om te groeien
– Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands

Wat krijg je?

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om remote te werken, 1x per jaar een workation in het buitenland (onze collega Timo woont in Spanje, hint), laptop van de zaak en een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden? Je komt terecht in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving waar je de mogelijkheden zelf creëert!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!