Business Consultant

Ben jij de communicatieve Business Consultant die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Business Consultant ben je de sparringpartner van managers, directeuren en ondernemers. Je vertaalt de doelstellingen en uitdagingen van de klant naar KPI’s en functionele ontwerpen voor onze Power BI specialisten en data analisten. Daarnaast begeleid je de klant bij het vertalen van de inzichten naar concrete veranderingen en acties. Verder werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Je werkt (deels) vanuit ons kantoor op de Schiehavenkade in Rotterdam en je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden:

– Je haalt de informatiebehoefte op bij de verschillende stakeholders bij de klant
– Je vertaalt de doelstellingen en uitdagingen van de klant naar KPI’s en functionele ontwerpen voor het team
– Je bent verantwoordelijk voor verandermanagement bij de klant
– Je adviseert de klant over het verbeterpotentieel op basis van data-gedreven inzichten
– Je werkt/denkt mee op strategisch niveau om Knowify verder te laten groeien

Wie ben jij?

– Je beschikt over een ambitieuze instelling, een gezonde dosis verstand en de capaciteit om analytisch te denken. Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een must!
– Je hebt tenminste 1 jaar (werk)ervaring als Consultant
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je hebt ambitie en de drive om te groeien

Wat krijg je?

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om remote te werken, 1x per jaar een workation in het buitenland (onze collega Timo woont in Spanje, hint), laptop van de zaak en een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden? Je komt terecht in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving waar je de mogelijkheden zelf creëert!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!