Data Analist

Ben jij de analytische Data Analist die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Data Analist ben je een koning in het analyseren van data. Je gaat opzoek naar kansen en uitdagingen in de data van onze klanten. Je analyseert (gevraagd en ongevraagd), maakt voorspellingen en presenteert je bevindingen aan de klant. Jouw inzichten maken impact en helpen de klant verder te groeien.

Je werkt (deels) vanuit ons kantoor op de Schiehavenkade in Rotterdam en je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden:

– Je analyseert gevraagd en ongevraagd de data van de klant
– Je herkent trends, maakt voorspellingen
– Je adviseert de klant over het verbeterpotentieel op basis van de inzichten uit de data
– Je verdiept je in het werkveld van de klant
– Je presenteert je bevindingen

Wie ben jij?

– Je beschikt over een ambitieuze instelling, een gezonde dosis verstand en de capaciteit om analytisch te denken. Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een must!
– Je hebt tenminste 1 jaar (werk)ervaring als Data Analist
– Aantoonbaar ervaring binnen een domein (bijvoorbeeld Finance, Supply Chain) is een pré
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je hebt ambitie en de drive om te groeien
– Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands

Wat krijg je?

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om remote te werken, 1x per jaar een workation in het buitenland (onze collega Timo woont in Spanje, hint), laptop van de zaak en een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden? Je komt terecht in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving waar je de mogelijkheden zelf creëert!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!