Marketing Stagiair (meewerkstage)

Ben jij de creatieve Marketing Stagiair die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Marketing Stagiair ben je verantwoordelijk voor alle creatieve marketinguitingen van Knowify. Denk hierbij aan content, social media en website beheer en advertenties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een marketingstrategie in samenwerking met een ervaren marketingbureau waar we mee samenwerken, waardoor je zowel hands-on aan het werk kan als ontzettend veel kan leren. Daarnaast werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Wie ben jij?

– Je volgt een HBO/WO opleiding in (of gerelateerd aan) Marketing
– Je hebt ervaring met Marketing in de vorm van een project/studieopdracht of (bij)baan
– Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een pré!
– Je bent beschikbaar voor een minimale periode van 4 maanden
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands

Wat krijg je?

Een stagevergoeding van €450 per maand, ruimte voor opleidingen en trainingen, meewerken met de eigenaar en de mogelijkheid om na je stage parttime of fulltime bij ons te komen werken. Daarnaast biedt deze stage je de mogelijkheid om te leren van een ervaren marketingbureau dat onderdeel is van ons eigen gecreëerde startup-hub in Rotterdam!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!