Power BI specialist

Ben jij de ondernemende Power BI Specialist die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Power BI Specialist ben je een baas in het bouwen van dashboards. Je brengt data tot leven met gave visualisaties in Power BI dashboards waardoor de klant in staat is strategische beslissingen te maken. Jouw inzichten maken impact en helpen de klant verder te groeien. Daarnaast werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Je werkt (deels) vanuit ons kantoor op de Schiehavenkade in Rotterdam en je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden:

– Je haalt de informatiebehoefte op bij de verschillende stakeholders bij de klant
– Je ontsluit en transformeert data naar waardevolle inzichten in Power BI dashboards
– Je helpt de eindgebruikers met het in gebruik nemen van jouw dashboard
– Je adviseert de klant over het verbeterpotentieel op basis van de inzichten uit het dashboard
– Je werkt/denkt mee op strategisch niveau om Knowify verder te laten groeien

Wie ben jij?

– Je beschikt over een ambitieuze instelling, een gezonde dosis verstand en de capaciteit om    analytisch te denken. Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een must!
– Je hebt tenminste 1 jaar (werk)ervaring met Power BI
– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je hebt ambitie en de drive om te groeien
– Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands

Wat krijg je?

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om remote te werken, 1x per jaar een workation in het buitenland (onze collega Timo woont in Spanje, hint), laptop van de zaak en een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden? Je komt terecht in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving waar je de mogelijkheden zelf creëert!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!