Petplan gaat voor internationale expansie met een wendbaar en toekomstbestendig dataplatform

Bedrijf: Petplan International (NL, DUI, BE)
Branche: Verzekeringen
Afdeling: Sales, Marketing, Operations, Products & Claims, Management
Uitdaging: Petplan heeft met de komst van een investeerder een duidelijke internationale groei-ambitie voor ogen. Om de juiste beslissingen te maken wil de organisatie inzicht in alle huidige processen en KPI’s. Echter, de oplossingen die reeds in de organisatie aanwezig waren (verschillende database-oplossingen en oude dashboards) volstonden niet in de informatiebehoefte.
Behoefte: Een data-strategie voor de komende jaren met verschillende oplossingen die passen bij de internationale groei-ambitie van de organisatie, bestaande uit: Een wendbaar en toekomstbestendig dataplatform, uitwerking en documentatie van alle KPI’s en nieuwe dashboards voor alle afdelingen van de organisatie.
Resultaat: Een uitgewerkte data-strategie die voldoet aan alle huidige informatiebehoeftes. In samenwerking met partnerbedrijf Inergy de bouw van een datawarehouse in Snowflake. Een Data Dictionary met documentatie van alle data-elementen en KPI’s. Een Microsoft Power BI dashboard met inzicht in alle KPI's en verschillende trend-analyses.

Maak kennis met Knowify

Vandaag al de eerste stap zetten richting data-gedreven beslissingen?
Plan een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken hoe Knowify kan helpen.