Werken bij

Knowify is een Rotterdamse startup die snel groeit. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify?

Vacatures

Sales Stagiair (meewerkstage)

Rotterdam

32-40 uur

Als Sales Stagiair ben je verantwoordelijk voor het doen van marktonderzoeken, het verzamelen en benaderen van potentiële nieuwe klanten en salesgesprekken voeren.

Lees meer

Sales Specialist

Rotterdam

24 uur

Als Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor het doen van marktonderzoeken, het verzamelen en benaderen van potentiële nieuwe klanten en salesgesprekken voeren.

Lees meer

Marketing Stagiair (meewerkstage)

Rotterdam

32-40 uur

Als Marketing Stagiair ben je verantwoordelijk voor alle creatieve marketinguitingen van Knowify. Denk hierbij aan content, social media en website beheer en advertenties.

Lees meer

Allround Marketeer

Rotterdam

24 uur

Als Allround Marketeer ben je verantwoordelijk voor alle creatieve marketinguitingen van Knowify. Denk hierbij aan content, social media en website beheer en advertenties.

Lees meer

Business Consultant

Rotterdam

32-40 uur

Als Business Consultant ben je de sparringpartner van managers, directeuren en ondernemers. Je vertaalt de doelstellingen en uitdagingen van de klant naar KPI’s en functionele ontwerpen voor onze Power BI specialisten en data analisten. Daarnaast begeleid je de klant bij het vertalen van de inzichten naar concrete veranderingen en acties. Verder werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Lees meer

Power BI Stagiair (meewerkstage)

Rotterdam

32-40 uur

Als Power BI Stagiair ben je een baas in het bouwen van dashboards. Je brengt data tot leven met gave visualisaties in Power BI dashboards waardoor de klant in staat is strategische beslissingen te maken. Jouw inzichten maken impact en helpen de klant verder te groeien.

Lees meer

Data Analist

Rotterdam

32-40 uur

Als Data Analist ben je een koning in het analyseren van data. Je gaat opzoek naar kansen en uitdagingen in de data van onze klanten. Je analyseert (gevraagd en ongevraagd), maakt voorspellingen en presenteert je bevindingen aan de klant. Jouw inzichten maken impact en helpen de klant verder te groeien.

Lees meer

Power BI specialist

Rotterdam

32-40 uur

Als Power BI Specialist ben je een baas in het bouwen van dashboards. Je brengt data tot leven met gave visualisaties in Power BI dashboards waardoor de klant in staat is strategische beslissingen te maken. Jouw inzichten maken impact en helpen de klant verder te groeien.

Lees meer

Maak kennis met Knowify

Vandaag al de eerste stap zetten richting data-gedreven beslissingen?
Plan een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken hoe Knowify kan helpen.

    Vertrouwd door onder andere: