Sales Specialist

Ben jij de commerciële Sales Specialist die Knowify zoekt?

Knowify is een Rotterdamse startup die bedrijven helpt verder te groeien met behulp van business intelligence en data-analyse. Zie jij het als een uitdaging om toffe klanten te helpen met data én om verder te bouwen aan het bedrijf Knowify? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor het doen van marktonderzoeken, het verzamelen en benaderen van potentiële nieuwe klanten en salesgesprekken voeren. Daarnaast werk je aan een sales-strategie voor de lange termijn. Je leert veel over klantcontact en werkt aan je communicatieve skills. Je bent de commerciële drijfveer van een snelgroeiende startup! Daarnaast werk en denk je mee aan de groei van Knowify.

Wie ben jij?

– Je hebt tenminste 1 jaar (werk)ervaring in Sales
– Kennis over bedrijfs-(processen), data en business intelligence is een pré!
– Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
– Je hebt een ondernemende en proactieve mindset en ziet het als een uitdaging om mee te bouwen aan een snel groeiende startup
– Je hebt ambitie en de drive om te groeien
– Je bent communicatief sterk en spreekt Nederlands

Wat krijg je?

Flexibele werktijden, de mogelijkheid om remote te werken, 1x per jaar een workation in het buitenland (onze collega Timo woont in Spanje, hint), laptop van de zaak en een goed salaris. Doorgroeimogelijkheden? Je komt terecht in een flexibele, dynamische en ondernemende omgeving waar je de mogelijkheden zelf creëert!

    Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct!